Handlekurv

Solaray® Duo Fenylalanin

Se andre Solaray® produkter
Se andre Daglig overskudd produkter

60 kpsl
Lett smertestillende og lindrende ved ømme og stive muskler og ledd. Kan være til hjelp ved lett nedtrykthet og tretthet

  • L-fenylalanin er forløper for dannelsen av de viktige hormonene dopamin, adrenalin og noradrenalin

  • Essensiell for mentale prosesser i hjernen

  • Kan være til hjelp ved lett nedtrykthet og tretthet

  • D-fenylanin virker lett smertestillende ved å styrke kroppens eget smerteforsvar

  • Kan virke lindrende ved ømme og stive muskler og ledd


Solaray Duo Fenylalanin inneholder de to formene L-fenylalanin og D-fenylalanin. L-fenylalanin er en essensiell aminosyre som er av stor viktighet for kroppens transmittersubstanser og kan være til hjelp ved lett nedtrykthet og tretthet. Formen D-fenylalanin kan ha en lett smertelindrende effekt ved for eksempel ømme og stive muskler og ledd. Dette skjer ved å blokkere for enzymer som normalt bryter ned kroppens egne smertestillende hormoner. Fenylalanin er en av de åtte essensielle aminosyrene som må tilføres gjennom maten. Aminosyren fenylalanin forekommer i to aktive kjemiske strukturformer, D-form og L-form. Solaray Duo Fenylalanin inneholder L-fenylalanin naturlig fremstilt ved en mikrobiologisk gjæringsprosess for å sikre best mulig opptak og virkning i kroppen. 


Anbefalt dosering:
1 kapsel daglig med mat eller vann.


1 kapsel inneholder:
500 mg DL-fenylalanin.


Ingredienser:
DL-fenylalanin, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990827742

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 205,00