Handlekurv

Solaray® Karnitin

Se andre Solaray® produkter
Se andre Daglig overskudd produkter

30 kpsl
Gir energi til musklene, bedrer utholdenhet, muskelutnyttelse og restitusjon. Viktig for fettstoffskiftet. Anbefales ved kronisk tretthet.

  • Viktig for fettstoffskiftet

  • Gir energi til musklene

  • Bedrer utholdenhet, muskelutnyttelse og restitusjon

  • Anbefales ved kronisk tretthet

  • Stabiliserer blodsukkernivået hos eldre 


Karnitin er et aminosyreliknende stoff, som på grunn av sin kjemiske struktur betegnes som en aminosyre selv om virkningen er mer lik det B-vitaminliknende stoffet kolin. Kroppens egenproduksjon av karnitin er helt avhengig av aminosyrene lysin og metionin samt vitamin C. Karnitin er viktig for kroppens transport av langkjedete fettsyrer til muskelcellenene for nedbryting og produksjon av energi til musklene. Ved siden av å være viktig for fettstoffskiftet hjelper karnitin til med å utskille melkesyre fra blod og muskelceller etter fysiske aktiviteter og sørger derfor for hurtigere restitusjon. Aminosyrer fra Solaray er naturlig fremstilt for å sikre best mulig opptak og virkning i kroppen. 


Anbefalt dosering:
1 kapsel daglig med mat eller vann.


1 kapsel inneholder:
500 mg karnitin.


Ingredienser:
L-karnitintartrat, gelatinkapsel (gelatin), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av fettsyrer), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose).


Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og det frarådes å innta mer enn anbefalt dose. Oppbevares tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990884448

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 335,00