Handlekurv

Solaray® Taurin

Se andre Solaray® produkter
Se andre Immunforsvar produkter

60 kpsl
Kan motvirke muskeltretthet under fysisk belastning, stabiliserer blodsukkernivået og kan virke svakt blodtrykksenkende.

  • Kan motvirke muskeltretthet under fysisk belastning

  • Sterk antioksidant

  • Svakt blodtrykksenkende

  • Stabiliserer blodsukkernivået


Taurin er et svovelholdig aminosyreliknende stoff, som på grunn av sin kjemiske struktur betegnes som en aminosyre. Taurin produseres i kroppen av aminosyren cystein og vitamin B-6 (pyridoksin). Aminosyren taurin gir økt ytelse ved trening, da man har sett at taurin kan motvirke utmattelse og øke arbeidskapasiteten til muskler. Taurin virker som en sterk antioksidant og er av stor betydning for et godt immunforsvar, syn og sentralnervesystem. Eksperimentelle studier indikerer at tilskudd av taurin kan virke svakt blodtrykksenkende og kan stabilisere blodsukkernivået. Aminosyrer fra Solaray er naturlig fremstilt for å sikre best mulig opptak og virkning i kroppen. 


Anbefalt dosering: 1 tablett 1-4 ganger daglig med vann.


1 tablett inneholder: 500 mg taurin.


Ingredienser: Tauringranulat (fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), L-taurin, stabilisator (hydroksypropyl- cellulose)), fortykningsmiddel (cellulosepulver), overflatebehandlingsmiddel (fettsyrer), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid), stabilisator, natriumkarboksymetylcellulose).

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990177496

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 129,00