Handlekurv

Solaray® Multidophilus 12

Se andre Solaray® produkter
Se andre Fordøyelse produkter

100 kpsl
Gode melkesyrebakterier for daglig bruk

  • 10 milliarder gode melkesyrebakterier per kapsel
  • 20 milliarder gode melkesyrebakterier per anbefalt døgndose
  • Inneholder en kombinasjon av 12 ulike bakteriestammer
  • Enterodrasjerte kapsler gjør at kapselen er galle- og magesyretolerante, og de tåler dermed passeringen gjennom magesekken ned til tarmen, slik at melkesyrebakteriene først frigjøres i tarmen
  • Inneholder ikke melkeprodukter
  • Vegetabilsk kapsel

Multidophilus 12 er gunstig ved lettere daglige plager og for å forebygge før og under reiser, som f.eks. ved reiser til fjerne strøk. Multidophilus 12 inneholder 10 milliarder gode melkesyrebakterier fra 12 bakteriestammer, per kapsel. Bakteriestammene utfyller hverandre. For eksempel har bakterieartene L.bulgaricus og S.thermophilus gjennom århundrer blitt brukt i produksjonen av yoghurt, og er begge kjent for sin produksjon av melkesyre og fordøyelsesenzymet laktase, som støtter oppveksten av de andre stammene.
Multidophilus 12 har vegetabilske kapsler som er «enterodrasjert», det vil si at kapselen har en ekstra beskyttende hinne som forhindrer at kapselen passerer magesekken uten og åpne seg. Slik sikrer man at melkesyrebakteriene først frigjøres i tynntarmen og dermed unngår å påvirkning av magesyren. Produktet ligger i en base av inulin som bidrar til bedre vekstvilkår for melkesyrebakterier.

Informasjon om andre produkter i Solaray porteføljen finner du på www.solaray.no


Anbefalt dosering:
2 kapsler daglig svelges med drikke


1 kapsel inneholder:
10 milliarder levende melkesyrebakterier fra 12 bakteriestammer:
L.acidophilus
L.brevis
L.bulgaricus
L.paracasei
L.planatarum
L.rhamnosus
L.salvarius
B.lactis
B.bifidum
B.infantis
B.longum
S.thermophilus


Ingredienser: 
Blanding av melkesyrebakterier i inulin (B. lactis, B. bifidum, B. infantis, B. longum, L. acidophilus, L. brevis, L. bulgaricus, L. paracasei, L. planatarum, L. rhamnosus, L. salivarius, Streptococcus thermophilus), vegetabilsk kapsel (fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, gellan-gummi, konserveringsmiddel (kaliumacetat)), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer).Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke tas i bruk dersom forseglingen er brutt. Oppbevares i kjøleskap.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990477459

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 449,00