Handlekurv

Solaray® GPH Granateple

Se andre Solaray® produkter
Se andre Immunforsvar produkter

60 kpsl
Naturens sterke antioksidant som er godt for hjerte og kar og gir energi og overskudd. Garantert mengde aktive stoffer.

  • Naturens sterke antioksidant

  • Gir energi og overskudd

  • God for hjertet og blodsirkulasjonen

  • GPH betyr garantert mengde aktive stoffer (ellaginsyre)

  • Green Screened™


Granateple (Punica granatum) regnes som en av naturens sterkeste antioksidanter og er en spesiell rik kilde til organiske fenolsyrer, hovedsakelig ellaginsyre. Ellaginsyre finnes naturlig i frukt og bær, særlig multe og jordbær er viktige diettkilder i de nordiske land. I de senere år har det vært en økende interesse for å klarlegge den helsemessige effekten av granateple og det er blitt utført en del verdifull forskning. Foreløpig synes det som om den antioksidative effekten for hjerte og kar kan være mest lovende. Granateple bidrar også til økt energi og overskudd. Green Screened™-merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll. 


Anbefalt dosering: 1 kapsel 1-2 ganger daglig med mat eller vann


1 kapsel inneholder: 200 mg granateple (Punica granatum) fruktekstrakt med garantert 40% (80 mg) ellaginsyre, 150 mg granateplefrø.


Ingredienser: GPH granateplefruktekstrakt, granateplefrø, gelatinkapsel (gelatin), naturriskonsentrat, antiklumpemiddel (vegetabilsk magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid).


Det frarådes å innta mer enn anbefalt døgndose.Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kontakt lege før bruk dersom du er under medisinsk behandling.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990465975

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 259,00