Handlekurv

Solaray® Betakaroten 15 mg

Se andre Solaray® produkter

50 softgels
Nyhet!

  • NY & STERKERE – 15 mg per kapsel
  • Naturlig betakaroten og karotenoidkompleks
  • God kilde til vitamin A (provitamin A)
  • Viktig for slimhinner, synet og immunforsvaret
  • For sunn og glødende hud
  • I en base av olivenolje for godt opptak 

Inneholder naturlig betakaroten fra algen Dunaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirulina og yamsrot, i en base av olivenolje for godt opptak.
Karotenoider er fargestoffer som finnes i grønne, gule, oransje og røde plantedeler. Det er i dag påvist over 300 karotenoider, hvorav betakaroten er det mest kjente og virksomme av karotenoidene. Betakaroten omdannes i organismen (tarm og lever) til vitamin A når kroppen har behov for det. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og bidrar også til å opprettholde sunne slimhinner og normal hud. Vitamin A er godt for synet og er nyttig for immunsystemets normale funksjon.
Betakaroten er fettoppløselig og lagres blant annet i hudceller, hvor det har betydning for pigmentdannelsen. 


Anbefalt døgndose:
Voksne: 1 kapsel daglig med mat eller drikke.


Innhold per anbefalt døgndose:
1 kapsel inneholder
15 mg betakaroten
7 mg karotenoidkompleks


Ingredienser:
Naturlig betakaroten (fra Dunaliella salina), karotenoidkompleks (annatto-olje (Bixa orellana), gulrotkonsentrat, pulver av sitrongress, spirulina og yamsrot), olivenolje. Gelatinkapsel: Gelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (gul bivoks), emulgator (soyalecitin), fargestoff (titandioksid).Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt i romtemperatur.


Erstatter ikke solkrem.


 

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990967639

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 219,00