Handlekurv

Solaray® Glutamin

Se andre Solaray® produkter
Se andre Daglig overskudd produkter

100 kpsl
Inneholder aminosyren glutamin som bidrar til en bedre fordøyelse. Anbefales også ved stress og ved lett nedtrykhet og tretthet.

  • Styrker slimhinnene i fordøyelseskanalen

  • Bedrer fordøyelsen

  • Gir bedre sårtilheling ved mindre overflatiske sår

  • Anbefales ved høyt stressnivå

  • Ved tretthet eller nedtrykthet

  • Nyttig tilskudd i kondisjonskrevende idretter


Aminosyren glutamin bidrar til en bedre fordøyelse ved å være den fremste energikilden til tynntarmens celler og immunsystem . Studier har også vist at glutamin har positiv effekt på slimhinner i fordøyelseskanalen og immunsystemet . Tilskudd av glutamin kan være gunstig for de med høyt stressnivå og ved tretthet eller lett nedtrykthet. Glutamin er en aminosyre som kroppen selv kan produsere, særlig i skjelettmuskulatur og lunger. Finnes både som kapsler og pulver. Solaray Glutamin inneholder glutamin naturlig fremstilt ved en mikrobiologisk gjæringsprosess for å sikre best mulig opptak og virkning i kroppen.  


Anbefalt døgndose:
1-2 kapsler daglig med mat eller vann

Innhold per anbefalt døgndose:
1-2 kapsler inneholder 500-1000 mg Glutamin*
*Referanseverdi ikke fastsatt

Ingredienser:
L-Glutamin, naturriskonsentrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid).


Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og det frarådes å innta mer enn anbefalt dose. Oppbevares tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990285764

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 265,00