Handlekurv

Solaray® NADH

Se andre Solaray® produkter
Se andre Daglig overskudd produkter

30 tbl
NADH er den biologisk kraftigste antioksidant man kjenner til i dag og stimulerer energiproduksjonen i alle levende celler.

  • Biologisk mest potente antioksidant

  • Stimulerer energiproduksjonen i alle levende celler

  • Styrker immunforsvaret

  • Beskytter mot tidlig aldring

  • Vist god effekt ved kronisk tretthet


Antioksidanter motvirker oksidering av cellene og er en viktig del av kroppens naturlige immunforsvar. NADH er den biologisk kraftigste antioksidant man i dag kjenner til og kalles gjerne Coenzym 1. Dette fordi NADH har evnen til å påvirke en hel rekke andre enzymer i kroppen.  NADH produseres i levende celler hos mennesker, dyr og planter. Våre største naturlige kilder finner vi i rødt kjøtt, fjærkre og fisk. Tilskudd av NADH kan derfor være spesielt nyttig for vegetarianere. Kroppens egenproduksjon av NADH avtar med alderen, i likhet med andre enzymer som er avhengig av NADH for å kunne produsere energi. Behovet for tilskudd av NADH kan derfor øke med voksende alder.


Anbefalt dosering: 1 tablett daglig, tas på tom mage om morgenen. Inntas med et glass vann og minst en halv time før dagens første måltid.


1 tablett inneholder: NADH 5 mg (Nicotinamid Adenin Dinucleotid).


Ingredienser: Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), NADH, overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990796529

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 449,00