Handlekurv

Solaray® Spirulina

Se andre Solaray® produkter
Se andre Daglig overskudd produkter

120 tbl
Spirulina er en næringsrik mikroalge og er en naturlig kilde til jern, vitamin A og klorofyll. Kan styrke leverens avgiftningskapasitet og virke energigivende.

  • Kan virke energigivende

  • Styrker immunforsvaret

  • Kan styrke leverens avgiftningskapasitet

  • Kan virke svakt kolesterolsenkende

  • Green Screened™


Hawaiian Spirulina (fra Kona) er en blågrønn mikroalge som dyrkes i ferskvannssjøer på Hawaii. Spirulina er en næringsrik plante, en naturlig kilde til vitaminer, mineraler, karotenoider, proteiner, aminosyrer og essensielle fettsyrer. Algen er en naturlig, god kilde til jern, vitamin A og fargestoffet klorofyll. Klorofyll spiller en viktig rolle i plantenes fotosyntese. Solaray Spirulina er et næringsrikt tilskudd som også gir god støtte til en sunn fordøyelse. Green Screened™- merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.


Anbefalt døgndose:
3 tabletter daglig med drikke.


Innhold per anbefalt døgndose:
3 tabletter inneholder
1,5 gram Hawaii Spirulina (Spirulina platensis).


Ingredienser:
Spirulina (Spirulina platensis, hel plante), stabilisator (natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer).


Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Anbefalt døgndose skal ikke overskrides. Bør ikke brukes av gravide eller ammende. Kontakt lege før bruk dersom du er under medisinsk behandling.Oppbevares tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990772479

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 225,00