Handlekurv

BioCare Mixed Ascorbates 250g

Se andre BioCare produkter
Se andre Daglig overskudd produkter

250 g
Vitamin C tilskudd som styrker immunforsvar og bindevev. Sammensatt for bedre opptak, tilgjengelighet og lengre virketid av vitamin C.

  • Vitamin C og naturlige bioflavonoider og karotenoider for et sterkere immunforsvar

  • Vitamin C for oppbygging og vedlikehold av kroppens bindevev

  • Vitamin C bidrar til et bedre opptak av jern

  • Blandede mineralaskorbater for bedre opptak, lengre virketid og tilgjengelighet av C-vitamin

  • Nøytralisert (”buffered”) og lettoppløselig for skånsomt opptak

  • Et velsmakende C-vitamin med frukt- og bærkonsentrater i pulverform


Vitamin C er vannløselig og lagres bare i liten grad i kroppen. Derfor er det viktig at kroppen hver dag blir tilført dette viktige vitaminet. Vitamin C er en viktig antioksidant for et effektivt immunforsvar og viktig i oppbygging og vedlikehold av blodkar, hud, tenner og skjelett som inngår i kroppens bindevev. Vitamin C bidrar også til et bedre opptak av jern i kroppen. BioCare Mixed Ascorbates er et velsmakende C-vitamin i pulverform som ligger i en base av ekstrakter fra aprikos, bjørnebær, blåbær og kirsebær. Ekstraktene gir naturlige bioflavonoider og karotenoider for kraftigere antioksidativ effekt. Skånsom for magen.


1 måleskje (1g) inneholder: 200 mg vitamin C, 1 mg mangan


Anbefalt dosering: 1 måleskje (1g) daglig. Blandes i vann eller juice. Det anbefales daglig inntak av C-vitamin, spesielt i vinterhalvåret.


Ingredienser: Fruktose, maltodekstrin, askorbinsyre, magnesiumaskorbat, aprikos (Prunus armeniaca) frukt, bjørnebær (Rubus fruticosus), blåbær (Vaccinium myrtillus), kaliumaskorbat, manganaskorbat, kalsiumaskorbat, sinkaskorbat, kirsebær (Prunus avium), surhetsregulerende middel (sitronsyre). 

Mixed Ascorbates

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058994022501

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 415,00