Handlekurv

BioCare Bio-Acidophilus

Se andre BioCare produkter
Se andre Fordøyelse produkter

60 kpsl
Gode melkesyrebakterier for daglig bruk

  • Garantert 20 milliarder melkesyrebakterier per døgndose 
  • BioAcidophilus inneholder det unike, omfattende testet LAB4-komplekset av gode melkesyrebakterier fra humankompatible stammer (melkesyrebakteriestammer som er egnet for mennesker). 
  • LAB4 komplekset består av de utvalgte bakteriestammene Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum og Bifidobacterium lactis
  • Melkesyrebakteriene i LAB4 komplekset har høy adhesjonsevne (evne til å feste- og formere seg) og en dokumentert historie for sikker bruk
  • Vakuumpakket og MicroCell® innkapslet for opprettholdelse av stabilitet og god kvalitet
  • MicroCell® innkapsling av melkesyrebakteriene gjør de galle- og magesyretolerante, og de tåler dermed passeringen gjennom magesekken ned til tarmen
  • BioAcidophilus inneholder FruktoOligoSakkarider (F.O.S.) fra sikori
  • Hypoallergen (lavallergen), innholder ikke melk

BioCare Bio-Acidophilus er et melkesyrebakterietilskudd for daglig bruk, med hele 20 milliarder LAB4-melkesyrebakterier per døgndose. Bio-Acidophilus er gunstig ved lettere plager og for å forebygge før og under reiser, som f.eks. ved reiser til fjerne strøk.
Hver bakteriestamme er innkapslet ved en patentert prosess kalt MicroCell®-innkapsling. Dette sikrer holdbarheten og beskytter melkesyrebakteriene mot galle- og magesyre på veien gjennom fordøyelsessystemet.
Bio-Acidophilus innheloder F.O.S. (FruktoOligoSakkarider) som bidrar til bedre vekstvilkår for melkesyrebakterier.

Produktet finnes i kapsler og som pulver. Pulver er spesielt velegnet for barn, eldre og andre som ikke har så lett for å svelge kapsler. Informasjon om BioAcidophius pulver og andre produkter i BioCare porteføljen finner du på www.solaray.no


Anbefalt døgndose: 
1 kapsel 2 ganger daglig


1 kapsel inneholder: 
10 milliarder levende melkesyrebakterier fra stammene: L.acidophilus (CUL-60 & CUL-21), B.bifidum (CUL-20), B.lactis (CUL-34) i en base av FruktoOligoSakkarider (F.O.S.).


Ingredienser: 
Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), fruktooligosakkarider, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), L.acidodphilus, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), B.bifidum, B.lactis.


Egnet for vegetarianere


Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke tas i bruk dersom forseglingen er brutt. Oppbevares i kjøleskap.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990168609

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 449,00