Handlekurv

BioCare Bio-Acidophilus Forte Plus

Se andre BioCare produkter
Se andre Fordøyelse produkter

30 kpsl
Gode melkesyrebakterier for kortere perioder og/eller daglig bruk

  • Garantert garantert 75 milliarder levende bakterier per kapsel per døgndose 
  • BioAcidophilus inneholder 5 utvalgte melkesyrebakteriestammer, det unike og omfattende testet LAB4-komplekset av gode melkesyrebakterier fra humankompatible stammer (melkesyrebakteriestammer som er egnet for mennesker) og L.salivarius
  • LAB4 komplekset består av de  utvalgte bakteriestammene Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum og Bifidobacterium lactis
  • Melkesyrebakteriene i LAB4 komplekset har høy adhesjonsevne (evne til å feste- og formere seg) og en dokumentert historie for sikker bruk
  • Vakuumpakket og MicroCell® innkapslet for opprettholdelse av stabilitet og god kvalitet
  • MicroCell® innkapsling av melkesyrebakteriene gjør de galle- og magesyretolerante, og de tåler dermed passeringen gjennom magesekken ned til tarmen
  • BioAcidophilus inneholder FruktoOligoSakkarider (F.O.S.) fra sikori
  • Hypoallergen (lavallergen), innholder ikke melk

BioCare Bio-Acidophilus Forte Plus er den sterkeste utgaven av Bio-Acidophilus med 5 ulike bakteriestammer, LAB4- og L.salivarius (CUL-61), og totalt 75 milliarder melkesyrebakterier per kapsel. Bakteriestammen L.salivarius (CUL-61) støtter opp om LAB4-bakteriestammene.
Bio-Acidophilus Forte Plus er gunstig ved lettere plager og for å forebygge før og under reiser, som f.eks. ved reiser til fjerne strøk. Plus er meget velegnet i kortere perioder for å gjenopprette en god bakterieflora.
Bio-Acidophilus Forte Plus kan også benyttes daglig dersom det er behov for et høyre antall melkesyrebakterier.

Hver bakteriestamme er innkapslet ved en patentert prosess kalt MicroCell®-innkapsling. Dette sikrer holdbarheten og beskytter melkesyrebakteriene mot galle- og magesyre på veien gjennom fordøyelsessystemet. Bio-Acidophilus Forte Plus innheloder F.O.S. (FruktoOligoSakkarider) som bidrar til bedre vekstvilkår for melkesyrebakterier.

Informasjon om andre produkter i BioCare porteføljen finner du på www.solaray.no


Anbefalt døgndose: 
1 kapsel daglig


1 kapsel inneholder: 
75 milliarder levende humane L.acidophilus (CUL-60 & CUL-21), L.salivarius (CUL-61), B.bifidum (CUL-20), B.lactis (CUL-34) i en base av FruktoOligoSakkarider (F.O.S.).


Ingredienser: 
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), fortykkningsmedel (mikrokrystallinsk cellulose), Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, fruktooligosakkarider, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumhalter av fettsyrer).

Egnet for vegetarianereAnbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke tas i bruk dersom forseglingen er brutt. Oppbevares i kjøleskap.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 705899760300

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 1 079,00