Handlekurv

Solaray® D-Mannose med CranActin

Se andre Solaray® produkter
Se andre For kvinner produkter

60 kpsl
Unik kombinasjon av spesialbehandlet tranebær AF™-ekstrakt og den enkle sukkerarten mannose mot lett blærekatarr.

  • Kan hjelpe ved lett blærekatarr
  • Kan benyttes både forebyggende og akutt
  • Unik kombinasjon av spesialbehandlet tranebær AF™-ekstrakt og den enkle sukkerarten mannose

Solaray CranActin®Tranebær inneholder spesialbehandlet AF™ ekstrakt som er testet for garantert å inneholde relevante virkestoffer. Kvaliteten av AF™ ekstrakten er godt dokumentert i farmakologiske og kliniske studier. Produktet Solaray CranActin‚ har i dobbelblind, placebo-kontrollert studie vist seg å virke forebyggende hos kvinner med stadig tilbakevendende, lett blærekatarr. 
Mannose er en enkel sukkerart som påvirker blodsukkeret i liten grad og utskilles uforandret i urinen. Mannose støtter virkningen av tranebær og bidrar sammen med tranebær AF™-ekstrakt til å forebygge og behandle lett blærekatarr.


Anbefalt dosering: 
2 kapsler daglig med mat eller vann. Det er viktig med rikelig væskeinntak.  


1 kapsel inneholder: 
200 mg tranebær AF™ ekstrakt
500 mg mannose
15 mg vitamin C (19 % av referanseinntak, RI*)
*RI = referanseinntak


Ingredienser: 
D-Mannose, tranebær (Vaccinium macrocarpon) AF™ ekstrakt, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), askorbinsyre.Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990990712

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 219,00