Handlekurv

Solaray® CranActin Tygg

Se andre Solaray® produkter
Se andre For kvinner produkter

60 tyggetbl
Spesialbehandlet AF™ tranebærekstrakt og vitamin C ved lett blærekatarr. Velsmakende tyggetablett.

  • Kan hjelpe ved lett blærekatarr
  • Kan benyttes både forebyggende og akutt
  • Spesialbehandlet AF™ tranebærekstrakt
  • Inneholder vitamin C
  • Velsmakende tyggetablett godt egnet til barn og eldre

Tranebærsaft har gjennom generasjoner vært anvendt til behandling av mildt urinveisbesvær. Ulempen med tranebærsaft er at den kan være svært oppblandet og bestå av opptil 75 % vann og sukker. Det innebærer at man kan risikere å måtte drikke 2-3 liter saft daglig for å oppnå ønsket effekt. Det kan bety et daglig kaloriinntak på hele 1800 kcal.
Solaray CranActin®Tranebær tyggetabletter inneholder spesialbehandlet AF™ ekstrakt som er testet for garantert å inneholde relevante virkestoffer, er søtet med honningpulver, xylitol og sorbitol som er mindre kaloririke søtstoffer enn sukker. Kvaliteten av AF™ ekstrakten er godt dokumentert i farmakologiske og kliniske studier.
Produktet Solaray CranActin®‚ har i dobbelblind, placebo-kontrollert studie vist seg å virke forebyggende hos kvinner med stadig tilbakevendende, lett blærekatarr.
Solaray CranActin®Tranebær tyggetabletter er ypperlig til barn og de som har vansker med å ta tabletter.


Anbefalt dosering: 
1 tyggetablett 1-3 ganger daglig.
Viktig med rikelig væskeinntak. 


1 tyggetablett inneholder: 
200 mg Tranebær AF™ ekstrakt  
60 mg vitamin C (75 % av referanseinntak, RI)
*RI = referanseinntak


Ingredienser: 
Honningpulver, søtstoff (xylitol, sorbitol), Tranebær AF™ ekstrakt, askorbinsyre, naturlig aroma, overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, vegetabilskt magnesiumsalt av fettsyrer), fortykningsmiddel (guarkjernemel). 
Inneholder søtstoff. Kan virke avførende ved stort inntak.Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990779089

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 195,00