Handlekurv

Solaray® Ginger Trips

Se andre Solaray® produkter
Se andre For kvinner produkter

60 tyggetbl
Ingefærrot for lindring ved lett kvalme ved reiser og svangerskap. Lindrende ved ømme og stive ledd. Inneholder vitamin B-6.

  • Lindrende ved lett kvalme og ubehag ved reisesyke
  • Kan være til hjelp ved lettere svangerskapskvalme
  • Lindrende ved ømme og stive ledd
  • Inneholder vitamin B-6
  • Vegetabilsk
  • Green Screened ™

Ingefær er beskrevet i kinesiske medisinske bøker fra mer enn 2000 år tilbake. Kineserne har fra gammelt av brukt ingefær som lindrende ved ømme og stive ledd, ved fordøyelsesbesvær, lett kvalme og lette kolikksmerter. Roten har også vært flittig brukt som lett slimløsende middel og ved lett hoste. Ingefærrot inneholder eteriske oljer og skarptsmakende stoffer som gingeroler og shogaoler. Undersøkelser har vist at det er særlig gingerolene som er de aktive virkestoffene. Flere kliniske studier har vist at ingefærrot kan ha god effekt mot lett kvalme, både ved reisesyke og graviditet. Vitamin B-6 (pyridoksin) bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. Vitamin B-6 har betydning for god psykologisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem.


Anbefalt døgndose: 
1 - 4 tyggetabletter daglig


Innhold per døgndose:
4 tabletter inneholder
4,2 mg vitamin B-6 (300 % av RI*)
270 mg ingefær rotekstrakt.
*RI=Referanseinntak


Ingredienser:  
Honningpulver, ingefær rotekstrakt (Zingiber officinale), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av fettsyrer), naturlig aroma (BeFlora Plus™), vitamin B-6 (pyridoksinhydroklorid).Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990778976

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 175,00