Handlekurv

Solaray® GPH Blåbær

Se andre Solaray® produkter
Se andre For synet produkter

60 kpsl
Blåbærekstrakt som kan bidra til et godt og normalt nattsyn og virker regulerende ved løs mage. Antioksidant. Garantert mengde aktive stoffer.

  • Kan bidra til et godt og normalt nattsyn
  • Godt for blodsirkulasjonen
  • Regulerende ved løs mage
  • Antioksidant som kan bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • GPH betyr garantert mengde aktive stoffer
  • Green Screened™
  • Vegetabilsk

Blåbær er et av våre mest ettertraktede skogsbær, kjent og verdsatt helt siden oldtiden. Tørkede bær har vært et populært kjerringråd ved behandling av løs mage. Dette skyldes at tørkete blåbær har et høyt innhold av garvestoffer i tillegg til antocyaniner (plantefargestoffer) med antioksidative egenskaper som kan styrke immunforsvaret.
Antocyaniner er også godt for blodsirkulasjonen, og kan stimulere blodomløpet ved kalde hender og føtter. Under den annen verdenskrig fikk blåbær stor oppmerksomhet da pilotene i RAF, som fløy nattlige bomberaid over Tyskland, ble gitt blåbærsyltetøy for å bedre nattsynet. Solaray GPH Blåbær ekstrakt inneholder en garantert mengde antocyanosider i hver kapsel.
Green Screened™ merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.


Anbefalt dosering: 
1 kapsel 2 ganger daglig med mat eller vann.


2 kapsler inneholder: 
120 mg blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus) med garantert 36 % (43,2 mg) antocyanosider.


Ingredienser: 
Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), GPH blåbærekstrakt, antiklumpemiddel (vegetabilskt magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid). Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990418728

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 235,00