Handlekurv

Solaray® GPH Granateple

Se andre Solaray® produkter
Se andre Immunforsvar produkter

60 kpsl
Granateple er en god antioksidant som kan beskytte cellene mot oksidativt stress. For fysisk og mentalt overskudd. Garantert mengde aktive stoffer.

  • God antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress
  • God for hjerte og kar
  • Kan stimulere blodomløpet ved kalde hender og føtter
  • Kan hjelpe ved manglende energi 
  • GPH betyr garantert mengde aktive stoffer (ellaginsyre)
  • Green Screened™

Granateple (Punica granatum) er en antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress, og er en god kilde til organiske fenolsyrer, hovedsakelig ellaginsyre. Ellaginsyre finnes naturlig i frukt og bær, særlig multe og jordbær er viktige diettkilder i de nordiske land. Granateple kan være god for hjerte- og karsystemet og hjelpe mot lette hevelser i bena grunnet tretthet. I de senere år har det vært en økende interesse for å klarlegge den helsemessige effekten av granateple og det er blitt utført en del lovende forskning. Granateple kan virke energigivende, og bidra til fysisk og mentalt overskudd.


Anbefalt dosering: 
1 kapsel 1-2 ganger daglig med mat eller vann


1 kapsel inneholder: 
200 mg granateple (Punica granatum) fruktekstrakt med garantert 40 % (80 mg) ellaginsyre, 150 mg granateplefrø.Ingredienser: 
GPH granateplefruktekstrakt, granateplefrø, gelatinkapsel (gelatin), naturriskonsentrat, antiklumpemiddel (vegetabilsk magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid).Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990465975

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 259,00