Handlekurv

Solaray® GPH Olivenblad

Se andre Solaray® produkter
Se andre Fordøyelse produkter

60 kpsl
Styrker immunforsvaret, godt for sirkulasjonen og lett blodtrykksenkende. Garantert mengde aktive stoffer.

  • Styrker immunforsvaret

  • Kan være bra ved forkjølelsessymptomer

  • Kan virke lett blodtrykksenkende

  • Anbefales sammen med gode tarmbakterier

  • Vegetabilsk

  • GPH betyr garantert mengde aktive stoffer

  • Green Screened™


De gamle egypterne omtalte oliventreet som livets tre og var de første som begynte å anvende olivenblad. I områdene rundt Middelhavet er olivenblad blitt brukt som lett smertestillende og for å styrke immunforsvaret. På 1960-tallet isolerte et forskerteam en aktiv substans fra olivenblad, et bittersstoff som ble kalt oleuropein. Olivenbladekstrakt har vist seg å være et effektivt middel for å styrke immunforsvaret. I tillegg er olivenbladekstrakt godt for sirkulasjonen og har en lett blodtrykksenkende effekt. Green Screened™ merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.


Anbefalt dosering: 1-4 kapsler daglig med mat eller vann.


1 kapsel inneholder: 250 mg Olivenblad (Olea europaea) ekstrakt med garantert innhold av 22% (55 mg) oleuropein, 85 mg sitronmelisse (Melissa officinalis).


Ingredienser: GPH Olivenbladekstrakt, sitronmelisse, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, vegetabilskt magnesiumsalt av fettsyrer).


Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kontakt lege før bruk dersom du er under medisinsk behandling.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990462929

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 345,00