Handlekurv

Solaray® Mangan

Se andre Solaray® produkter
Se andre Immunforsvar produkter

120 kpsl
Antioksidant som bidrar til dannelse av bindevev. Organisk bundet mangan med synergistiske, mineralrike urter.

  • Antioksidant 

  • Bidrar til dannelse av bindevev og skjelett

  • Inneholder mangan bundet til aminosyren glycin og til den organiske syren sitronsyre. To ulike organiske mineralsalter sammensatt for å oppnå godt opptak og utnyttelse av mineralet

  • Inneholder mineralrike urter

  • Vegetabilsk


Mangan finner vi først og fremst i vev som er rikt på mitokondrier (cellenes energifakbrikker). Mangan har en funksjon i fett og karbohydratmetabolismen og bidrar til normal energiomsetning.

Det er også høy konsentrasjon av mangan i benvev og mineralet bidrar til utviklingen av normalt bindevev og skjelett. Mangan fungerer også som en antioksidant da det inngår i SOD (superoksiddismutaseenzymsystemet) og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.


Anbefalt dosering: 
1 kapsel daglig med mat eller vann


1 kapsel inneholder: 
Mangan 5 mg (250 % av RI) i en base av urter
*RI = Referanseinntak


Ingredienser: 
Naturriskonsentrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium), fargestoff (rødbetfarge), persilleblad (Petroselinum crispum), manganglycinat, mangansitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer).


Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes somerstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990781372

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 159,00