Handlekurv

BioCare BioAcidophilus REISE

Se andre BioCare produkter

28 kpsl
Praktisk blisterbrett - perfekt å ha med på reisen!

  • Garantert 10 milliarder melkesyrebakterier per kapsel
  • BioAcidophilus REISE inneholder det unike, omfattende testet LAB4-komplekset av gode melkesyrebakterier fra humankompatible stammer (melkesyrebakteriestammer som er egnet for mennesker). 
  • LAB4 komplekset består av de utvalgte bakteriestammene Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum og Bifidobacterium lactis
  • Melkesyrebakteriene i LAB4 komplekset har høy adhesjonsevne (evne til å feste- og formere seg) og en dokumentert historie for sikker bruk
  • Vakuumpakket og MicroCell® innkapslet for opprettholdelse av stabilitet og god kvalitet
  • MicroCell® innkapsling av melkesyrebakteriene gjør de galle- og magesyretolerante, og de tåler dermed passeringen gjennom magesekken ned til tarmen
  • BioAcidophilus REISE inneholder FruktoOligoSakkarider (F.O.S.) fra sikori
  • Hypoallergen (lavallergen), innholder ikke melk
  • Kan oppbevares i romtemperatur
  • Praktisk 7 dagers blisterbrett 

BioCare Bio-Acidophilus REISE er et melkesyrebakterietilskudd for daglig bruk og for å forebygge før og under reiser. BioAcidophilus REISE inneholder praktiske 7 dagers blisterbrett som kan oppbevares i romtemperatur. Praktis å ha med på farten og på reiser. Inneholder 10 milliarder LAB4-melkesyrebakterier per kapsel.
Bio-Acidophilus REISE kan være gunstig å benytte før og under reiser til fjerne strøk. Kan også være god å bruke ved behov etter reiser.

Hver bakteriestamme er innkapslet ved en patentert prosess kalt MicroCell®-innkapsling. Dette sikrer holdbarheten og beskytter melkesyrebakteriene mot galle- og magesyre på veien gjennom fordøyelsessystemet. Bio-Acidophilus REISE innheloder F.O.S. (FruktoOligoSakkarider) som bidrar til bedre vekstvilkår for melkesyrebakterier.

Informasjon om andre produkter i BioCare porteføljen finner du på www.solaray.no


Anbefalt døgndose
1 eller 2 kapsler tas daglig med mat eller som anbefalt


Innhold per anbefalt døgndose
1 kapsel inneholder
Fruktooligosakkarider (FOS)            100 mg
Lactobacillus acidophilus                    75 mg 
(CUL-60 & CUL-21)
Bifidobacterium bifidum (CUL-20) &   12 mg
Bifidobacterium lactis (CUL-34)
Gir totalt 10 milliarder levende melkesyrebakterier


Ingredienser
Fruktooligosakkarider (Cichorium intybus, rot), fyllstoff (cellulose), Lactobacillus acidophilus, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), Bifi dobacterium bifi dum & Bifi dobacterium lactis, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer).Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke tas i bruk dersom forseglingen er brutt. Oppbevares tørt i romtemperatur, unngå direkte sollys og varme.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990168289

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 229,00