Handlekurv

Solaray

Solaray regnbuen symboliserer håp og fornyelse i pakt med naturen. Solaray var 40 år i 2013 og er et av Norges ledende merker innenfor mineraler, vitaminer og urter i helsekost faghandel. Produktene fra Solaray er sammensatt av et bredt spekter av naturlige næringstoffer og organiske bindingsformer for optimalt opptak og virkning i kroppen. Solaray representerer det ypperste på markedet når det gjelder kvalitet og renhet. Au Naturel (UK), Inc. Norway fører over 80 ulike produkter fra Solaray innen vitaminer, mineraler, barneprodukter, fettsyrer, probiotika og urter.

 

Kvalitetssikring i produksjonen

 • GMP Standard: All produksjon er i nøye overensstemmelse med GMP (Good Manufacturing Practice) slik reglene er formulert av landbruksdepartementene i USA. Kontinuerlig overvåking og inspeksjon blir foretatt av de amerikanske helsemyndighetene (FDA)
 • Green Screened merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll og testing av alt fra fremmedmateriale til tungmetaller og sprøytemidler. Det garanteres at kun de fineste kvalitetsurtene blir valgt i produksjonen
 • GPH urtene er testet for aktive virkestoffer og angitte mengder garanteres
 • From the Wild betyr at urten er viltvoksende og høstet i sitt naturlig miljø. Certified Organic betyr at urten tilfredsstiller standardene som gjelder for organisk dyrking
 • Alfalfa

  Solaray® Alfalfa

  100 kpsl

  Alfalfa er en allsidig urt som blant annet kan virke gunstig for energien, virke svakt kolesterolsenkende og som kan dempe overgangsplager.

  kr 195,00
  Se full produktinformasjon
 • AntioXidant

  Solaray® AntioXidant

  60 kpsl

  Inneholder vitaminer, mineraler og urter som kan bidra til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress og som kan bidra til et normalt immunforsvar.

  kr 215,00
  Se full produktinformasjon
 • GPH Grønn Te

  Solaray® GPH Grønn Te

  30 kpsl

  Grønn te inneholder katekiner (et flavonoid). Katekiner fra te assosieres med god helse. Katekiner kan virke beskyttende mot frie radikaler. En type av katekinene som finnes i grønn te er EGCG (epigallokatekin-3-gallat). GPH Grønn te-ekstrakt er dekaffinert.

  kr 205,00
  Se full produktinformasjon
 • GPH Gurkemeie

  Solaray® GPH Gurkemeie

  120 kpsl

  Lindrende på ømme og stive ledd, godt for fordøyelse og lever. Garantert mengde aktive stoffer.

  kr 429,00
  Se full produktinformasjon
 • GPH ProstActin

  Solaray® GPH ProstActin

  60 kpsl

  Ekstrakt av dvergpalmebær for å avhjelpe hyppige vannlatingsbehov om natten hos menn. Garantert mengde aktive stoffer.

  kr 235,00
  Se full produktinformasjon
 • GPH Rødkløver

  Solaray® GPH Rødkløver

  30 kapsler

  Rødkløver er en god kilde til naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener. Isoflavonene danner en viktig undergruppe av fytoøstrogenene og er tillagt betydning for god livskvalitet og velvære i overgangsalderen.

  kr 239,00
  Se full produktinformasjon