Handlekurv

Solaray® Acai

Se andre Solaray® produkter
Se andre Daglig overskudd produkter

60 kpsl
Frukten acai har et naturlig innhold av antioksidanter, vitaminer, mineraler, umettede fettsyrer og aminosyrer. Acai kan styrke immunforsvaret, virke energigivende og bidra til fysisk overskudd.

  • Frukten acai er en naturlig god kilde til antioksidanter og spesielt antocyaniner
  • Acai er en antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress og styrke immunforsvaret
  • Naturlig kilde til vitaminer, mineraler, umettede fettsyrer og de fleste aminosyrer
  • Acai frukt har god næringsverdi og kan virke gunstig for energien og bidra til fysisk overskudd
  • Green Screened™

Euterpe oleracea er en stor palme som vokser langs Amazonas og bielver i Syd-Amerika. Frukten acai har gjennom generasjoner vært kjent for sin store næringsverdi og innhold av antioksidanter. Acai inneholder antocyaniner (plantefargestoffer) som kan stimulere blodomløpet ved kalde hender/føtter og generelt virke kretsløpsfremmende. 
Andre viktige næringsstoffer i acai er et bredt utvalg av vitaminer, mineraler, aminosyrer og umettede essensielle fettsyrer. Green Screened™-merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.


Anbefalt dosering: 
2 kapsler daglig med mat eller vann.


1 kapsel inneholder: 
500 mg Acai (Euterpe oleracea) fruktkjøtt. 


Ingredienser: 
Acai (Euterpe oleracea) fruktkjøtt, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 705899495462

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 305,00