Handlekurv

Solaray® CranActin

Se andre Solaray® produkter
Se andre For kvinner produkter

90 kpsl
Spesialbehandlet AF™ tranebærekstrakt som kan hjelpe ved lett blærekatarr.

  • Kan hjelpe ved lett blærekatarr
  • Kan benyttes både forebyggende og akutt
  • Spesialbehandlet AF™ tranebærekstrakt

Tranebærsaft har gjennom generasjoner vært anvendt til behandling av mildt urinveisbesvær. Ulempen med tranebærsaft er at den kan være svært oppblandet og bestå av opptil 75 % vann og sukker. Det innebærer at man kan risikere å måtte drikke 2-3 liter saft daglig for å oppnå ønsket effekt. Det kan bety et daglig kaloriinntak på hele 1800 kcal, til sammenligning gir 2 stk Solaray CranActin® kapsler kun 10 kcal.
Solaray CranActin®Tranebær inneholder spesialbehandlet AF™ ekstrakt som er testet for garantert å inneholde relevante virkestoffer. Kvaliteten av AF™ ekstrakten er godt dokumentert i farmakologiske og kliniske studier. 
Produktet Solaray CranActin‚ har i dobbelblind, placebo-kontrollert studie vist seg å virke forebyggende hos kvinner med stadig tilbakevendende, lett blærekatarr.


Anbefalt dosering: 
2 kapsler - 2 ganger daglig i 3 dager. 
Deretter 1 kapsel 2 ganger daglig.
Viktig med rikelig væskeinntak.


1 kapsel inneholder: 
500 mg tranebær AF™ ekstrakt
50 mg vitamin C (63 % av referanseinntak, RI)
*RI = referanseinntak


Ingredienser: 
Tranebær AF™ ekstrakt (Vaccinium macrocarpon), vegetabilsk kapsel (cellulosepulver, gellangummi, kaliumacetat), askorbinsyre, surhetsregulerende middel (magnesiumhydroksid), stabilisator (natriumkarboksymetylcellulose), surhetsregulerende middel (magnesiumoksid), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av fettsyrer), fargestoff (rødbetfarge), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose).  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990752334

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 235,00