Handlekurv

Solaray® Chlorella

Se andre Solaray® produkter
Se andre Immunforsvar produkter

90 tbl
Sterkere chlorella med brutte cellevegger for bedre opptak. Har et naturlig innhold av jern, vitamin A og klorofyll. Kan styrke leverens avgiftningskapasitet.

  • Dobbel styrke chlorella
  • Brutte cellevegger for bedre opptak
  • Har et naturlig innhold av vitaminer, mineraler, karotenoider og planteproteiner
  • God kilde til klorofyll
  • Kan styrke leverens avgiftningskapasitet og virke lett vanndrivende
  • Kan virke lett blodtrykksenkende
  • Green Screened™

Chlorella er en mikroskopisk, encellet grønn ferskvannsalge som har et naturlig innhold av vitaminer, mineraler, karotenoider og proteiner. Chlorella er en god naturlig kilde til jern, vitamin A og fargestoffet klorofyll. Klorofyll spiller en viktig rolle i plantenes fotosyntese. Celleveggen i chlorella er meget sterk, noe som gjør at det kan være vanskelig å nyttiggjøre seg næringstoffene i algen. Derfor har algene i Solaray Chlorella 1000 gjennomgått en mekanisk prosess der celleveggene er blitt brutt ned (broken cell wall). På den måten beholdes produktets næringsverdi samtidig som man får et bedre opptak i kroppen.
Green Screened™-merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.


Anbefalt døgndose: 
2 tabletter daglig med drikke.


Innhold per anbefalt døgndose:
2 tabletter inneholder:
2000 mg Chlorella (Chlorella pyrenoidea) (broken cell wall).


Ingredienser:
Chlorella (Chlorella pyrenoidea), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), stabilisator (natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer).Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Anbefalt døgndose skal ikke overskrides. Bør ikke brukes av gravide eller ammende. Kontakt lege før bruk dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990160344

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 279,00