Handlekurv

Solaray® Laktase

Se andre Solaray® produkter
Se andre Fordøyelse produkter

100 kpsl
Laktaseenzym for laktoseintolerante, god hjelp til å fordøye melkeprodukter. Inneholder også kalsium for fordøyelsen og skjelett.

  • God hjelp til å fordøye melkeprodukter
  • Laktaseenzym for laktoseintolerante
  • 4000 FCC (Food Chemicals Codex) laktaseenheter per kapsel
  • Inneholder også kalsium

Melk og meieriprodukter er en av de hyppigste årsakene til matintoleranse. Ofte kan grunnen være mangel på enzymet laktase i tynntarmens slimhinne, noe som kan føre til nedsatt evne til å spalte og fordøye melkesukker (laktose). Melkesukker som ikke brytes ned i tynntarmen, passerer til tykktarmen og brytes ned av bakteriene der. Dette kan skape ubehag i form av rumling, oppblåsthet, luft og løs mage.

Solaray Laktase inneholder laktasekonsentrat som forbedrer laktosenedbrytingen hos personer som har vansker med å bryte ned laktose (2 kapsler gir 8000 FCC). Solaray Laktase inneholder også kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Kalsium bidrar også til opprettholdelsen av normale tenner og skjelett.


Anbefalt døgndose: 
1 kapsel morgen og kveld.
Tas før eller i forbindelse med måltid som inneholder melkeprodukter.


Innhold per anbefalt døgndose:
1 kapsel inneholder: 40 mg laktasekonsentrat (tilsv. 4000 FCC laktaseenheter), 100 mg kalsium (5 % av RI)
*RI = Referanseinntak


Ingredienser: 
Kalsiumsitrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (hydroksypropylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose), laktasekonsentrat (laktase, bærestoff (dikalsiumfosfat, mannitol)), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid).
Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.

Klikk på bilde for å forstørre

SKU# 7058990175096

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 345,00