Handlekurv

Urter

Urter og planter har vært brukt som helsebringende behandling i flere tusen år over hele verden. Våre urteprodukter har gjennomgått strenge kontroller for å sikre optimal kvalitet og renhet før produksjon. 

 

Solaray urter

 • Green Screened merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll og testing av alt fra fremmedmateriale til tungmetaller og sprøytemidler
 • From the Wild betyr at urten er viltvoksende og høstet i sitt naturlige miljø
 • Guaranteed Potency Herb (GPH) betyr at hver kapsel inneholder en lik mengde dokumenterte virkestoffer. Produktene i GPH-serien kjennetegnes ved lilla lokk

 

 • GPH Granateple

  Solaray® GPH Granateple

  60 kpsl

  Granateple er en god antioksidant som kan beskytte cellene mot oksidativt stress. For fysisk og mentalt overskudd. Garantert mengde aktive stoffer.

  kr 259,00
  Se full produktinformasjon
 • GPH Grønn Te

  Solaray® GPH Grønn Te

  30 kpsl

  Grønn te inneholder katekiner (et flavonoid). Katekiner fra te assosieres med god helse. Katekiner kan virke beskyttende mot frie radikaler. En type av katekinene som finnes i grønn te er EGCG (epigallokatekin-3-gallat). GPH Grønn te-ekstrakt er dekaffinert.

  kr 205,00
  Se full produktinformasjon
 • GPH Rødkløver

  Solaray® GPH Rødkløver

  30 kapsler

  Rødkløver er en god kilde til naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener. Isoflavonene danner en viktig undergruppe av fytoøstrogenene og er tillagt betydning for god livskvalitet og velvære i overgangsalderen.

  kr 239,00
  Se full produktinformasjon
 • GPH SambuActin

  Solaray® GPH SambuActin

  60 sugetbl

  Svarthyllebær og vitamin C som styrker immunforsvaret og er nyttig ved forkjølelsessymptomer. Garantert mengde aktive stoffer.

  kr 195,00
  Se full produktinformasjon