Om oss

Au Naturel, Inc. Norway importerer og markedsfører vitaminer, mineraler, urter, fettsyrer, melkesyre-produkter og eteriske oljer av ypperste kvalitet. Bedriften er en av Norges ledende leverandører av naturprodukter til den norske helsekostfaghandel og terapeuter.

Au Naturel (UK), Inc. Norway baserer sin virksomhet på kvalitet i alle ledd. Det betyr følgende:

  • Vi tilbyr produkter av ypperste kvalitet og renhet. Alle merkene vi fører er produsert og kvalitetssikret etter de strengeste standarder. Dette gjøres for at du skal kunne stole på at produktene er trygge og virker som angitt. Du kan lese mer om kvalitetssikring under de enkelte merkene.
  • Vi tilstreber å ha stor tverrfaglig kompetanse, og har ansatte med tradisjonell medisinsk bakgrunn så vel som ansatte med bakgrunn fra alternativ behandling. I tillegg har vi et stort nettverk av fagpersoner fra ulike miljøer som benyttes som rådgivere og kursholdere. Du skal være trygg på at du får svar når du kontakter oss.
  • Opplæring av ansatte i helsekostfaghandel og terapeuter er en sentral del av vår virksomhet. Dette gjør vi for å sikre at du blir anbefalt produkter tilpasset dine behov.

 

 

Solaray, etablert i 1973, er et av verdens ledende kvalitetsmerker innen kosttilskudd med et komplett sortiment basert på naturlige råvarer. Solaray-regnbuen symboliserer håp og fornyelse i pakt med naturen. I Solaray tror vi på at en velernært kropp er et godt utgangspunkt for økt livskvalitet og velvære. Vi ønsker derfor å gjøre det enklere å oppfylle kroppens behov for viktige næringsstoffer, uansett hvilket utgangspunkt du har.

Utforsk det brede sortimentet bestående av vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer, fettsyrer og probiotika-produkter; slik at du kan finne et produkt for ditt behov. Solaray har gjennom nesten 50 år bygget sitt omdømme basert på enestående kvalitet, innovasjon, renhet og kundetilfredshet.

Kvalitetsløfte

Solaray har helt siden 1973 hatt kvalitet som et grunnleggende prinsipp. For å lage kosttilskudd med god effekt og virkning, er investering i vitenskapelig forskning avgjørende. Solarays interne forskergruppe har ekspertise innen fagområdene biokjemi, biologi og relaterte prioriterte disipliner. Hvert produkt gjennomgår strenge tester før de når frem til deg. Produktene både testes og retestes i laboratoriene med avansert teknologi, for å sikre noe av den høyeste kvaliteten som er tilgjengelig. På denne måten kan du forsikre deg om at et hvert produkt fra Solaray gir best mulig opptak og effekt.

 

 

Aqua Oleum er et engelsk firma med over tre generasjoners erfaring i studier og forskning på eteriske oljer. Firmaet eies av Julia og Alec Lawless. Julia Lawless er selv aromaterapeut, medlem av det internasjonale aromaterapiforbundet og forfatter av flere bøker om eteriske oljer. I over 30 år har Aqua Oleum opparbeidet seg et godt omdømme basert på enestående produktekspertise, høye etiske standarder og eteriske oljer av høy kvalitet.

Rene eteriske oljer, baseoljer og massasjeblandinger

Aqua Oleum fremstiller rene eteriske oljer, baseoljer og massasjeblandinger. De eteriske oljene er 100 % rene med unntak av bensoin som er en 50 % blanding. Dette er fordi den som 100 % har en sirupsaktig konsistens og er vanskelig å bruke. Følgende oljer fås også som 5 % blanding: blå kamille, sjasmin, sandeltre, neroli og rose. Dette for å gjøre det prismessig mulig for forbruker å kjøpe de kostbare oljene. Fraksjonert kokosnøttolje benyttes som baseolje i 5 % oljeblandinger. Denne delen av kokosnøttoljen er en lett og klar olje uten lukt og med lang holdbarhet.

Baseoljer er rene vegetabilske oljer. De kan brukes alene, eller som en base for utblanding av eteriske oljer. Aqua Oleum massasjeoljer inneholder kaldpressede baseoljer og rene eteriske oljer som er ferdig utblandet og klare til bruk.

Kvalitetsløfte

Alle oljene er produsert enten fra viltvoksende eller organisk dyrkede planter. Aqua Oleum kjøper alle oljene direkte fra produsent og kan på den måten selv forsikre seg om produktenes kvalitet og renhet. Det legges mye arbeid i å undersøke plantenes vekstvilkår og behandlingen fra plante til ferdig olje. Som en ekstra kvalitetssikring blir oljene testet i laboratorium med moderne teknisk apparatur. Dette gjøres for å utelukke oljer som er syntetiske, forurenset eller utblandet. Aqua Oleum oljer er ikke testet på dyr.

Alle oljene fra Aqua Oleum må i tillegg oppfylle følgende kriterier:

  1. Planten må være morarten.
  2. Planten skal dyrkes i området der den har sitt naturlige opphav.
  3. Oljen må utvinnes fra 100 % navngitte botaniske arter.
  4. Ekstraksjonsteknologien skal trekke ut hele oljen i stedet for en fraksjon.