FRI FRAKT UT 2022!

 

About Us

LAGET FOR Å HJELPE DEG Å LEVE LITT LYKKELIGERE

Vi tror at en sunn og velernært kropp fører til et lykkeligere liv. Vår misjon er å lage de mest virkningsfulle kosttilskuddene du kan ta. Fra ashwagandha til sink eller hva som helst imellom, Solaray kosttilskudd er der for å hjelpe deg med å skinne.

VÅR FILOSOFI

Leve litt lykkeligere. Siden tidenes begynnelsen har menneskeheten alltid fokusert på kontinuerlig forbedring. Enten det er å finne en enklere måte å gjøre vanskelige ting på, lete etter måter å bli mer effektive eller å drive utover våre egne grenser. Vi streber hele tiden etter måter å bli bedre slik at vi kan leve litt lykkeligere.

Hos Solaray omfavner vi dette. Vi søker kontinuerlig etter måter å gjøre kosttilskuddene våre bedre. Vi presser oss selv forbi våre egne grenser og utover de høyeste bransjestandardene, for å sikre at hvert tilskudd vi lager er fylt med viktige næringsstoffer som hjelper deg å leve litt bedre. Hvordan gjør vi det? Vi søker over hele verden etter de beste ingrediensene som er tilgjengelige. Vi definerer normen for biotilgjengelighet, og vi sørger for at hvert produkt er spesielt formulert for ditt velvære. Slik vet vi at når du kjøper flere produkter fra Solaray at du virkelig kan leve.

VÅRT LØFTE

I over 45 år har vi vært dedikert til å lage produkter som gjør mer for deg, og vi er forpliktet til å fortsette å hjelpe deg. Vi er beæret over å ha blitt anerkjent av bransjen for kosttilskudd opp gjennom årene, inkludert ni Best of Supplement-priser fra Better Nutrition Magazine, tre Whole Foods Magazine Industry Choice Awards og flere Vity Awards fra Vitamin Retailer Magazine.

OM OSS

Au Naturel, Inc. Norway importerer og markedsfører vitaminer, mineraler, urter, fettsyrer og melkesyre-produkter av ypperste kvalitet. Bedriften er en av Norges ledende leverandører av naturprodukter til den norske helsekostfaghandel og terapeuter.

Au Naturel (UK), Inc. Norway baserer sin virksomhet på kvalitet i alle ledd. Det betyr følgende:

  • Vi tilbyr produkter av ypperste kvalitet og renhet. Alle merkene vi fører er produsert og kvalitetssikret etter de strengeste standarder. Dette gjøres for at du skal kunne stole på at produktene er trygge og virker som angitt. Du kan lese mer om kvalitetssikring under de enkelte merkene.
  • Vi tilstreber å ha stor tverrfaglig kompetanse, og har ansatte med tradisjonell medisinsk bakgrunn så vel som ansatte med bakgrunn fra alternativ behandling. I tillegg har vi et stort nettverk av fagpersoner fra ulike miljøer som benyttes som rådgivere og kursholdere. Du skal være trygg på at du får svar når du kontakter oss.
  • Opplæring av ansatte i helsekostfaghandel og terapeuter er en sentral del av vår virksomhet. Dette gjør vi for å sikre at du blir anbefalt produkter tilpasset dine behov.